301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
25 Ocak 2021 - Pazartesi 21:48 Bu haber 170 kez okundu
 
Küçükçekmece'de rüşvet operasyonu: Tapu müdürü ve 24 şüpheliye tutuklama
Asayiş Haberi


 
 
HABERTURK.COM

Geçtiğimiz hafta Cuma sabahı İstanbul Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin Küçükçekmece tapu müdürlüğüne düzenlediği operasyonda aralarında tapu müdürü ve 10 memurla, rüşvet alıp verme olayına karıştığı öne sürülen 39 şüpheli yakalanmıştı.

500 TL İLE 5 BİN TL ARASINDA RÜŞVET İDDİASI

 

Şahin Şen'in haberine göre mali şube polislerinin yaptığı tespitlerde, şüphelilerin iş hızlandırmak, arazi ölçüm ve belirleme işlemlerinde öncelikli sıra, tapuda öncelik gibi konularda rüşvet karşılığı iş yaptığı iddia edildi. Bu işlemler için 500 TL ile 5 bin TL arasında rüşvet alındığı da öne sürülürken, rüşvet paralarının bazı memurların odasında ve vergi dairesinin bahçesindeki banklarda gerçekleştiği de iddia edildi.

25 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 11 KİŞİYE ADLİ KONTROL

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü savcılıktan serbest kaldı. Aralarında tapu müdürü Ö.Ü.’nün de bulunduğu 25 şüpheli tutuklanırken, 11 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı