301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
12 Mayıs 2020 - Salı 20:18 Bu haber 625 kez okundu
 
Dünya Hemşire'ler Gününde Emekli Hemşireye ŞOK!
Gündem Haberi


Hayatı boyunca ilk defa cihaz alan 1936 doğumlu ebe hemşire Uğurtay Özbay, aldığı cihaz arızalanınca servise gönderdi. Servisten gelen telefon ile Özbay şoka uğradı.

42 yaşında iki gözü kör  engelli bir oğlu ile yaşayan 1936 doğumlu ebe hemşire Uğurtay Özbay, aldığı cihaza dair açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar adına kayıtlı bir cep telefonu numarası bile olmadığını iddia eden ve ilk defa süper online’na kayıt olduğunu belirterek; “Kayıt karşılığında bir tablet aldım. Cihaz 10 gün geçmeden bozuldu. Ekranda gökkuşağı gibi renkler belirdi. Bende ablamın oğluna servisle irtibata geçmesi yönünde rica ettim . Ürünü bu sorunun dışında servise hasarsız teslim ettik” dedi.
 
 
 
Servisten dönüş yaparak şaşırtıcı cevaplar verdiklerini iddia eden Özbay, konu üzerine yaptığı açıklamasına şöyle devam etti; “Cihazınıza yazılım atacağız, üç iş günü içerisinde teslim ederiz dediler. Bizde sevindik imkan varsa kendi arabamızla gelip servisten alırız şeklinde konuştuk.. Bize bunla ilgili bilgi vereceklerini söylediler ve aradan bir zaman geçti, tekrar servisten aradılar. Sizin cihazınızın ekranı kırılmış dediler. Biz sağlam verdik nasıl kırılır dedim. Sağlam ama ekranı kırık ve onarımı 605 TL. diyerek  para istediler. Ben emekli sağlıkçıyım engelli bir çocuğum var ne cihazı kırdım,  nede cihazı kırık teslim ettim dedim. Sonrasında bu mağduriyeti gidermek için ablamın oğluna rica ettim, o da Türkcell’ i aradı.  Türkcell Superonline yardımcı olamayacağını söyledi. Samsung serviste görüştükleri Gökhan adlı kişi bizim servisimiz ne derse odur diye bilgi verdi. Bizde ona sizin servisiniz daha önceden bu cihazı yazılımla yapıyordu şimdi ne oldu da bizden tamir parası istiyorsunuz dediğimizde bize “bizim servisimiz ne derse odur” diye tekrar yanıt verdi. Torunumda Kur-an’da ayet mi var? her söylediğiniz doğru dediğinde; Onların verdiği cevap ise tüyler ürperticiydi. Aynen şunu söylediler; “Biz Kur-an’dan daha doğruyuz”. Bu söze diyecek kelime bulamadık.  Ciddi anlamda mağdurum”.
 
 
 
Fiyatının 900 TL  yapmayan cihaza önce  605 TL para istediklerini iddia eden Özbay; “Bu parayı istemek soygunculuktur.Biz samsung firmasına şikayette bulunduk bizi müşteri hizmetlerinden Emel hanim aradı yardımcı olmaya çalışısicaz diye konuşunca cok sevindik
fakat bugün dünya hemşireler gününde servis bize bugünde 700tl masrafınız olucak diye sms gönderdi yazıklar olsun!
 Hayatımda ilk defa bir cihaz alayım dedim mağdur oldum. Gereğinin yapılmasını yetkililerden rica ediyorum” şeklinde  yardım çağrısında bulundu.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı