301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
03 Ekim 2020 - Cumartesi 20:20 Bu haber 403 kez okundu
 
KYK yurt burs başvuruları 2020! Tarih netleşti mi? KYK yurt burs başvurusu ne zaman?
Eğitim Haberi


 

KYK yurt başvuruları için geri sayım devam ediyor. Milyonlarca öğrenci üniversite için hazırlıklarını sürdürürken KYK yurt başvurularını da bekliyorlar. Yurtta mı kalacaklar, evde mi kalacaklar bu sorunun yanıtı çözülmüş olacak. KYK yurt başvuruları için daha önce açıklama yapılmıştı. Yapılan açıklamaya göre tarih yaklaşıyor. İşte KYK yurt ve burs başvuruları için merak edilen soruların yanıtı...

 

KYK YURT BAŞVURULARI NE ZAMAN?

KYK yurt başvuruları ile ilgili bakanlık tarafından yapılan açıklamaya, "Her yıl ağustos ayında aldığı yurt başvurularını, bu yıl yaşanan pandemi süreci sebebiyle Yükseköğretim Kurulu'nun açıklayacağı akademik takvime göre belirlenecek ve kamuoyuyla paylaşılacaktır" denilmişti.

YÖK tarafından üniversitelerde yeni dönemin 1 Ekim itibarıyla planlanması söylenmişti. Buna göre, 2020 KYK yurt başvuru takviminin ekim ayı içerisinde belli olması bekleniyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı