301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Ağustos 2018 - Cuma 03:12 Bu haber 1403 kez okundu
 
Samsung, Galaxy Note 9'u tanıttı
Teknoloji Haberi


Apple'ın iPhone X tanıtımı sonrasında geri düştüğü konusunda eleştiriler alan şirket, kendi akıllı telefon serisinin amiral gemilerine kıyasla önceki modeli olan Note 8 ile ilk bakışta çok farklı bir ürün sunmadı. Arka yüzdeki parmak izi okuyucuyu öne taşıyarak akıllı bir hamle yapan Samsung, su dayanıklılığı, hızlı kablosuz şarj, microSD ile artırılabilir depolama alanı, kulaklık jakı ve akıllı asistan Bixby düğmesiyle imza niteliğindeki özelliklerini de korudu.

 
Ancak 512 GB depolama alanı ve 8 GB bellekli model, bir telefondan çok bilgisayarı andırıyor. Dolayısıyla ciddi bir eşiği aştığımız bir noktada olduğumuzu kabul ederken, artık azılı rakipler diyebileceğimiz Apple ve Huawei'nin de sonraki aşamada ne yapacağını merak ediyorum. Bu yarışın gerçekten anlamlı bir noktada sonlanacağını düşünmesem de, 20 yıla yaklaşan teknolojik cihaz inceleme tecrübemde şu konuda düşüncem sabit: Önce donanım, sonra yazılım ilerliyor. Bu cihazın kapasitesini dolduracak içerik ve biçim, bugün değilse de yarın gelecek.
Kaynak: (AA) - Anadolu Ajansı Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı