301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
15 Temmuz 2020 - Çarşamba 09:29 Bu haber 348 kez okundu
 
İşten çıkarma yasağı bir yıla kadar uzatılabilecek
Ekonomi Haberi


AK Parti milletvekillerinin imzasıyla TBMM Başkanlığına sunulan yasa teklifinde istihdama ilişkin düzenlemelere yer verildi. Kıdem tazminatının tamamlayıcı emeklilik sistemine (TES) dönüştürülmesi, 25 yaş altı ve 50 yaş üstündeki kişilere yönelik esnek çalışma ile işsizlik fonuna yapılan prim kesintilerinin bir kat artırılmasına ilişkin düzenlemeleri içeren kapsamlı istihdam paketi sonbahara kaldı. TBMM’ye sunulan on maddelik yasa teklifinde covid-19 pandemisine yönelik düzenlemelere yer verildi.

 

Kısa çalışma uygulaması daha önce kararname ile 1 Temmuz’dan geçerli olmak üzere bir ay uzatılmıştı. Teklifte, Cumhurbaşkanı’nın kısa çalışma ödeneğinin süresini sektörel olarak ayrı ayrı veya bütün olarak uzatabilmesine olanak sağlanacak. Cumhurbaşkanı, turizm sektöründe kısa çalışma ödeneğinin süresini 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzatabilecek.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı