301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
10 Nisan 2021 - Cumartesi 09:09 Bu haber 6825 kez okundu
 
Ünlüler ve otomobilleri ..
Pahalı yaşam ve pahalı arabalar kimileri için gösteriş kimileri için ise bir tutku haline yorumlanabilir. İşte sporcular, oyuncular ve diğer ünlü isimlerin milyon liralık araçları.
Yaşam Haberi


Burasıda benim çukurum dedigi İzmir'de mahalleli'nin bakkallara olan borçlarını ödeyen gizemli hayırsever lakaplı Efkan Pehlivanlar Kuruçeşme’de yeni aldığı 750 bin TL değerindeki Volvo cipiyle objektiflere takıldı.Volkan Demirel VE eşi Zeynep Demirel ile Nişantaşı’ndaydı. Çift yeni aldıkları 2 milyon TL’lik Aston Martin marka, Rapide model lüks otomobillerine binerken görüntülendi. Volkan Demirel geçen yıl da Rolls Royce’un 6 milyon TL’lik Wraith Black Badge modelini aldığı haberleriyle gündeme gelmişti,Akşam saatlerinde ise Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Defne Samyeli, annesi Sendegül Samyeli’yle Etiler’deydi. Papermoon adlı mekanda annesiyle yemek yiyen Samyeli evlilik sorularına “Biz böyle iyiyiz” cevabını verdi. Defne Samyeli'nin otomobilinin markasının aynı olması dikkat çekti.Otomobil tutkunu Kıvanç Tatlıtuğ'un Range Rover, Ferrari 348 ve Ford Raptor marka üç aracı var.
Kaynak: Editör:
 
Etiketler: Ünlüler, ve, otomobilleri, ..,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı