301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
27 Kasım 2020 - Cuma 13:27 Bu haber 308 kez okundu
 
15 gün sokağa çıkma yasağı gelecek mi? Sokağa çıkma yasağı kaç gün?
Sağlık Haberi


15 gün sokağa çıkma yasağı çıkacak mı? Bilindiği üzere korona virüsü tedbirleri kapsamında hafta sonu belirli saatler içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise vaka sayılarının artması halinde tedbirlerin genişleyeceğini söyledi. Bilindiği üzere korona virüsü karantina süresi 14 gün olarak kabul ediliyor. Yani tedbir için akıllara gelen en uzun sokağa çıkma yasağı ise 15 gün olarak kabul ediliyor.

 

Peki, 15 gün sokağa çıkma yasağı getirilecek mi? İşte, merak edilen soruyla ilgili detaylar...

15 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI OLACAK MI?

Sokağa çıkma yasağı Cumartesi günü saat 20.00'den Pazar günü saat 10.00'a kadar ve yine Pazar günü saat 20.00'den Pazartesi günü saat 05.00'e kadar uygulanıyor. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca virüsün yayılımının artması durumunda yasakların genişletileceğini duyurmuştu. Şimdilik 15 günlük sokağa çıkma yasağı uygulaması gündemde yok. Ancak yasağın genişletilmesi durumunda ilk etapta hafta sonu tüm saatlerde sokağa çıkma yasağının uygulamaya geçirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı