301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
16 Mayıs 2019 - Perşembe 11:33 Bu haber 3172 kez okundu
 
Altarnatif Tıp Çözümleri ..
Sağlık Haberi


PRANİK ŞİFA Gün geçmiyor ki pozitif enerji, aura, çakra, evrene mesaj yollama konularında sohbet edişlerimiz ,bu konularda ki merak artışlarımız olmasın. Yazımda sizlere bu konularla ilgili bilgi paylaşımında bulunmak istedim. Pranik şifa insan bedeninin kapsamlı yapısına dayanır. İnsanın tüm fiziksel bedeni iki bölümden oluşur Görünür fiziksel beden(görüp dokunabildiğimiz bedenimiz) ve biyoplazmik beden(görünmez enerji bedeni) Biyoplazmik beden ,görünür fiziksel beden ile nüfus eden ve görünür fiziksel bedenin 10-12,5 cm ötesine uzanan görünmez ışıltı bedenidir. Pranik Şifa Nedir? Pranik Şifa bütün fiziksel bedeni iyileştirmek için prana veya ki yada yaşam enerjisini kullanan kadim bir bilim ve şifa sanatıdır. Biyoplazmik bedenimiz yaşamın getirdiği stres, negatif enerji veren ortamlarda bulunmamız,hastalıklar vb.nedenlerle hasar alabilir ve üzerinde çatlaklar oluşabilir. Bu oluşan çatlaklar enerji kanallarımızı olumsuz etkiler tıkanıklara yol açar ve evrenin Yaradanın bize sunmuş olduklarını yaşantımıza almamızı etkiler. Ruhsal ve bedenen çökkünlük hali, bağışıklığımızın düşmesi, olcak işlerin son anda ters dönmesi ,sürekli olumsuzlukların hayatımızda var olması vb..sonuçlarla karşılaşmamıza neden olur. Tüm bu olumsuzlukları Pranik Şifa uygulaması ile ortadan kaldırmamız mümkündür. Bu olumsuzlukların kaldırılması yanı sıra bir çok hastalığın tedavisi içinde Pranik Şifa uygulaması yapılır. Pranik Şifa ne yapabilir? 1. Yüksek ateşi olan çocukların ateşini sadece birkaç saat içinde düşürerek ebeveynlere yardımcı olabilir. 2. Baş ağrılarını anında giderir 3. Öksürük ,soğuk algınlığı genellikle bir,iki günde tedavi edilebilir 4. Göz,karaciğer,böbrek ve kalp problemleri gibi büyük hastalıklar birkaç seansta hafifletilebilir 5. İyileşme hızını normal hızından üç kat veya daha fazla artırır. 6. Yaşam enerjisini arttırır. 7. Olumsuz karma nötrleştirilebilir Bunlar pranik şifanın yapabileceklerinin sadece bazılarıdır. Pranik Şifalandırma çalışması yedi basamaktan oluşur.Bu basamakların birtanesi de vücüdumuzda ki çakraların açılp şifalandırılmasıdır. Çakralar; Çakralar biyoplazmik bedenin çok önemli kilit parçalarıdır. Ana çakralar(11 adet), minör çakralar, mini çakralar olarak ayrılırlar. Ana çakralar genellikle 7,5-10 cc çapında olan ,fırıl fırıl dönen enerji merkezleridir. Olası tıkanıklıkta fonksiyonlarını düzgün yapamazlar. Çakraların bir çok önemli fonksiyonları vardır. Bunlardan bazıları şunlardır: 1. Bedenin değişik bölümlerine prana çeker ,sindirir ve dağıtırlar 2. Tüm fiziksel bedeni ve onun farklı parçalarını kontrol ederler, enerji verirler ve onların düzgün işlev yapmalarından sorumludurlar. Endokrin bezleri bazı büyük çakralar tarafından kontrol edilir ve enerjilendirilir. Ana çakralar kontrol edilerek endokrin bezleri 

canlandırılabilir veya engellenebilir. Bir çok hastalığa kısmen çakraların yanlış işlev yapması neden olur. 3. Bazı çakralar psişik yeteneklerin merkezidir. Pranik şifa temel çalışmasını uygulama süresi ortalama bir saat sürmektedir. Pranik Şifa kesinlikle eğitimini almış duru görüşe sahip kişiler tarafından uygulanmalıdır. Rabbimin şifası üzerinize olsun ..
 
 PRANİK ŞİFACI Yıldızay CEYLAN (05054476092) 
 
 
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
 
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
En Çok Okunanlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı