301 Moved Permanently

Moved Permanently

The document has moved here.

Haber Detayı
23 Nisan 2014 - Çarşamba 11:57 Bu haber 204958 kez okundu
 
DAVUT SÜVER’E TEKNOLOJİ ÖDÜLÜ ..
Eğitim Haberi


İzmir haberim.net internet gazetesi tarafından düzenlenen ve yılın en iyi çıkış yapan başarılı siyaset, medya ve işadamlarının şeçildiği listeye giren, Davet Süver’e yılın en başarılı teknoloji iş insanı ödülü verileceği açıklandı, Yaptığı açıklamada bizi bu ödüle layık gören, www.izmirhaberim.net gazetesi editörlerine teşekkür ediyorum dedi. 2014 yılında bizi teknoloji olarak neler bekliyor sorusuna cevap veren Süver,

1. Tabletler daha büyük olacak 2.Ultra HD yaygınlaşacak, 3D baskının önemi artacak 3.İnternetin kapsamı büyüyecek, videolar artacak ve 4. Nesnelerin interneti (Internet of Things)

 

İnternet bilgisayarların ve akıllı ceplerin ötesine geçiyor. Gün geçtikçe daha fazla cihazın Wi-Fi bağlantısına sahip olmasının yanında, artık bu cihazların birbirleri ile iletişim kurmalarını sağlayan kendine has bağlantı türleri de ortaya çıkmaya başladı. Evimizdeki yaşantımızı büyük derecede etkileyebilecek bu tip teknolojilerle, örneğin arabamızla eve yaklaştığımızda evin ısıtılması, yemeğin pişirilmesi gibi şeyler mümkün olacak.

 

5. Videolar interneti ele geçirecek

 

Aslında bir geçiş dönemindeyiz. Daha önce kabloda olan şeyler havadan, havadan aktarılan şeyler de kablodan aktarılıyor. Hong Kong gibi otel odalarında bile 100Mbps servislerin olduğu yerlerde, insanlar artık televizyon izlemiyor, her şey kabloya durumda diyen Süver, medya sektörünün nabzını tutan ve sektörü tam anlamıyla anlayabilen bir ekibe sahibim,

Derin Medya, İstanbul’da kurulan, televizyon, reklam, oyun ve tanıtım, reklam filmleri üzerine çalışan bir firmadır, medya sektöründe yer alan, yeniliği takip eden ve devamlı kendisini geliştiren kadrosuyla kurulduğu günden bu yana ses getiren yapımlara imza atmaya çalışıyorum diyen Süver yaşım genç olabilir buda bana büyük avantaj gençlerin hayallerini istediklerini anlayabiliyorum , durmak yok yola devam dedi.

 

Kaynak: www.izmirhaberim.net 

 

Kaynak: (AA) - Anadolu Ajansı Editör: Abdullah Uzun
 
Etiketler: DAVUT, SÜVER’E, TEKNOLOJİ, ÖDÜLÜ, ..,
Yorumlar
Bizim Gazete
Ulusal Gazeteler
Yazarlar
Alıntı Yazarlar
Anketler
Yeni haber sitemizi nasıl buldunuz ?
İstanbul

Güncelleme: 05.07.2022
İmsak
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Süper Lig
Takımlar
P
Av
M
B
G
O
Arşiv Arama
Modül 1

Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.

Haber Yazılımı